Hirdetés

2019.04.09. 15:42

OKJ-s képzés gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez fantasztikus kedvezményekkel!

Napjainkban a munkaerő-piaci kereslet jelentősen megváltozott ahhoz képest, hogy pár évtizeddel ezelőtt a munkáltatóknak még milyen humánerőforrásra volt szükségük.

Immáron Magyarországon is, de főként a nyugati államokban, elsősorban a képzett szakmunkásokat keresik a nagyvállalatok. Egyrészt ennek a hiánynak a pótlására rengeteg mesterség kitanulható OKJ-s képzések formájában az önmagukat képezni vágyóknak. A gépkezelő jogosítvány is megszerezhető mindössze néhány hét leforgása alatt, ugyanis az oktatás tömbösített formában zajlik. Nem csupán elméleti rész kerül bemutatásra, hanem igencsak értékes gyakorlati tanítás is zajlik. A jelentkezésnek a legalapvetőbb kritériumai a minimum 8 általános iskolai végzettség illetve a kiírt vizsga napjáig betöltött 18. életév, ezen felül pedig egészségügyileg is alkalmasnak kell lenniük a jelentkezőknek. A gépkezelő jogosítvány tanfolyam csakis abban az esetben indul el, amennyiben legalább 10 személy pályáz rá az adott időszakban. Aki szeretne erős bérezés mellett munkát vállalni különféle építőipari, vagy akár szállítással, raktározással illetve egyéb logisztikai feladatkörökkel foglalkozó cégeknél, annak megéri kitöltenie a jelentkezőlapot. A gépkezelő OKJ-s bizonyítvány birtokában olyan építő- és anyagmozgató emelőgépeket kezelhetnek majd az abszolválók, amelyek nem önjáróak, tehát helyhez kötöttek. Ezen gépek csakis valamilyen darupályán képesek mozogni, azon kívül pedig általában saját maguk körül teljes 360 fokban tudnak dolgozni. De idetartoznak például az autós emberek körében jól ismert „csápos emelők”, amelyekkel a szervizekben dolgoznak a szerelők. A gépkezelő jogosítvány megszerzésére irányuló vizsga írásbeli és szóbeli felmérésből továbbá gyakorlati feladatok teljesítéséből áll.

Olyan gépeknél, amelyek nem helyhez kötöttek, tehát önálló mozgásra képesek, ott gépkezelő jogosítványt is meg kell szerezni. Aki jelentkezni szeretne az emelőgép-kezelői képesítésre, mindenképpen a legkedvezőbb áron vehet részt a tanfolyamon. Erre az árgarancia a biztosíték, miszerint, ha esetlegesen egy másik oktatóközpont ugyanilyen feltételek mellett, viszont alacsonyabb áron kínálja a gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítést, akkor ahhoz az árhoz képest még további 5000 forintos kedvezményben részesülhet az aspiráns. További versenyelőnyt jelenthet, hogy a tréning idejére igen pénztárcabarát szálláshelyek biztosítottak a vidéki településekről érkező jelentkezőknek. Aki szívesen kezébe venné saját sorsát, és egy olyan munkaterületen szeretne érvényesülni, amely megállíthatatlanul fejlődik, akkor szerezze meg a gépkezelő jogosítványt! A bizonyítvány révén nagyon könnyedén helyezkedhet el, szinte válogathat a felkeresések közül. A megszerezhető álláshelyek mindegyike jól fizető, hiszen főként komolyabb vállalatoknál van égető szükség ilyen és ehhez hasonló képzettségű emberekre. Aki rendelkezni szeretne a mindeddig megszerzett végzettsége és képesítései mellé gépkezelő bizonyítvánnyal és jogosítvánnyal is, most a képzési díj költségéből 5 százalék engedményt kaphat, ha a képzés megkezdése előtt legkésőbb 5 nappal kiegyenlíti a számlát. Érdemes élni ezzel a remek lehetőséggel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!