Itt a vége

2022.10.07. 16:17

Közel négy évtized után bezárja kapuit egy patinás szálloda Sopronban

Bár reménykedtek a folytatásban a bérlők, a szállodát üzemeltető család nem tudja folytatni a Hotel Lövér működtetését.

vaol.hu

Mostanáig 39 éven át folyamatosan szolgálta a pihenni vágyókat a soproni szálloda.

Forrás: kisalfold.hu

"Kedves Törzsvendégünk, Vendégeink, Barátaink, sajnos meg kell erősítenünk a hírt; tőlünk független külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket, így szomorú kötelezettségünknek eleget téve tájékoztatjuk, hogy:

hosszú évek sikeres együttműködését  követően közös megegyezéssel megszüntettük a szállodára vonatkozó üzemeltetői / bérlői szerződésünket a tulajdonos Danubius Hotels és az bérlő/üzemeltető Bartha Hotel Kft. között. Ennek értelmében a soproni Lövér Szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad vendégeket, ajtajára 39 év után lakat kerül.

A 2022. november 1-jét követő időszakra visszaigazolt rendeléssel bíró Vendégeinket tehát nem tudjuk fogadni, ezért megrendeléseik teljesítését ezennel felmondjuk – melyről külön is tájékoztatást küldünk megrendelésükben közölt e-mail címükre, ennek hiányában telefonon igyekszünk egyeztetni" – közölte a szállodát eddig üzemeltető család.

Szeptember közepén arról adtak hírt a bérlők, hogy november elsejétől nem fogadnak foglalásokat. Akkori közleményük szerint még bizakodtak a folytatásban - olvasható a kisalfold.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!