Elismerés

2022.12.06. 12:22

Kraft-épületek sikere a Nemzetközi Ingatlan Szövetség Magyar Tagozatának Nívódíj Pályázatán

A Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete által koordinált Kraft-programban Kőszegen megvalósuló fejlesztést a Nemzetközi Ingatlan Szövetség Magyar Tagozata – a FIABCI Hungary – kategóriagyőzelemmel és emlékdíjjal ismerte el.

Tóth Kata

Miszlivetz Ferenc főigazgató vette át a díjat Gönczi László elnöktől

Idén ősszel pályázott az intézet hét, a Kraft-program integrált város- és vidékfejlesztési koncepció keretében felújított épületével – Bencés Rendház, Európa-ház, Festetics-Chernel-palota, Sgraffitós ház, Szemző-ház, Zwinger és Zsinagóga – a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatra. Az épületleírásokkal, gazdag fotódokumentációval ellátott pályaművek elnyerték a nemzetközi zsűritől a „Városi léptékű fejlesztés” kategória I. díját, valamint a Kovács Attila Emlékdíjat. Azünnepélyes keretek között tartott díjátadóján, Budapesten Miszlivetz Ferenc főigazgató vette át a díjat Gönczi László elnöktől. A párizsi székhelyű Nemzetközi Ingatlan Szövetség 1951-ben alakult. Nemzeti és multinacionális tagozata révén a világ több, mint 70 országában van jelen. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!