internetes hirdetés alapján

2018.04.19. 09:55

A NAV munkatársai hamis ruhákat és parfümöket foglaltak le Vépen

A Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai egy internetes hirdetés alapján nagy értékű hamis ruhát és parfümöt foglaltak le.

vaol.hu

Számos parfümöt foglaltak le Fotó: NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Fotó: Illusztráció

 

Az interneten hirdette a termékeket Fotó: NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága

A pénzügyőrök figyelmét az egyik közösségi portálon hirdetett márkás ruhák és parfümök keltették fel. A vépi hirdető nagy mennyiségben kínált „márkás” termékeket eladásra.

Az eladó próbavásárlással egybekötött ellenőrzésén a NAV munkatársai megállapították, hogy az eladásra kínált árut hamis márkajelzéssel látták el, illetve vásárláskor a kereskedő semmiféle bizonylatot nem állított ki.

Számos parfümöt foglaltak le Fotó: NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Az ellenőrzésen a ház egyik helyiségében több száz hamis ruházati termékre és parfümre bukkantak a pénzügyőrök. A csaknem kétmillió forint értékű árut lefoglalták.

Az eladó ellen iparjogvédelmi jogok megsértése, valamint adószám nélküli kereskedés miatt eljárás indult.- írja közleményében a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!