Fotók, Videók

2019.12.12. 15:29

Megérkezett a hó Vas megyébe – Nagy pelyhekben hull Szombathelyen (Frissítve)

Jelenleg a látási viszonyok nem megfelelőek, az utak pedig csúszóssá válhatnak, ezért kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel közlekedjen!

vaol.hu

Olad városrész

Fotó: Cseh Gábor

Szombathely

Reggel beszámoltunk róla, hogy Vas megyében délutántól esni fog a hó. Beigazolódott az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése, ugyanis megközelítőleg fél háromtól kezdve elkezdett szállingózni a hó Szombathelyen. Háromtól már egyre nagyobb pelyhekben esik, és valószínűleg estig nem is változik a helyzet. Tapasztalataink szerint az emberek mindig nagyon várják a havat, ez különösen a gyerekekre igaz, akik nagyon élveznek ilyenkor kint játszani. Érthető a várakozás, hiszen az elmúlt években kevés jutott belőle, és bárhogyan nézzük, ez a tél velejárója. Remélhetőleg az időjárás idén karácsonyra is időzít egy kis havazást.

 

Olad városrész
Fotó: Cseh Gábor

Ugyanakkor van negatív vonzata is a hóesésnek, mivel a közlekedésben komoly problémát okozhat. Jelenleg a látási viszonyok nem megfelelőek, az utak pedig csúszóssá válhatnak, ezért kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel közlekedjen!

Szombathely külvárosa
Fotó: vaol.hu

Munkatársunk a Fő téren még videót is készített:

Körmend

Körmenden is kora délutántól kezdett el szállingózni a hó, és akár a vasi megyeszékhelyen, úgy a Rába-parti városban is egyre nagyobb pelyhekben kezdett el esni.

Fotók: Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Sötétedés után sem maradt abba a hóesés Körmenden.

Fotók: vaol.hu

Velem

Velemben is fehérbe öltözött a táj.

 

Fotó: Olvasó

 

Celldömölk

Olvasónk hangulatos képet készített ezen a településen is.

Fotó: VN/Gyuricza Imre

Önnek is vannak fotói a hóesésről? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában