Időjárás

2021.01.20. 07:14

Akár 10 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet szerdán Vas megyében

Elérte a melegfront megyénket.

vaol.hu

20201214 Időjárás illusztráció, Lukácsháza, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint reggelig, kora délelőttig erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd nyugat felől csökken a felhőzet, de a Nyírségben, Szabolcsban maradhatnak tartósan borult körzetek. A déli órákig a Tiszántúl északi felén, északkeleten várható havazás, illetve néhol máshol is kialakulhat kisebb eső. A déli, délnyugati szelet a Dunántúlon időnként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 12 fok között alakul, a tartósan borult északkeleti tájakon lehet hűvösebb, míg a naposabb déli, délnyugati körzetekben melegebb. Késő estére 0, +7 fok közé hűl le a levegő. Vas megyében 10 fokig is felmelegedhet a hőmérséklet, csapadékkal nem kell számolnunk, sőt még a nap is sütni fog.

Orvosmeteorológia

Meleg fronthatással számolhatnak az arra érzékenyek. Náluk felléphet fejfájás, migrén, álmatlanság, fáradékonyság. Csökkenhet a teljesítőképesség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!