időjárás

2021.02.04. 07:12

Csütörtökön több órás napsütésre számíthatunk

Csapadék nem esik a térségben.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

A Vince-napi szűrt napsütés jó szőlőtermést jelez a népi megfigyelések szerint. Fotó: Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Vas megye

Csütörtökön napközben több órára kisüt a nap. Időszakos mérsékelt felhősödés valószínű. Csapadék nem esik a térségben. A légmozgás mérsékelt lesz, csak a reggeli órákban lehetnek erősebb széllökések délnyugati irányból. Délutánra 10-12 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Délkeleten is csökken a felhőzet, jellemzően több órás napsütésre számíthatunk, amelyet csak kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő zavarhat meg. Reggel még a keleti és a déli határ mentén kisebb eső előfordulhat, de délutántól már száraz lesz az idő. Az északnyugatira forduló szél jellemzően a Győr-Baja vonaltól északkeletre lesz erős, sőt, az Északi-középhegység, valamint az Észak-Alföld területén viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10, 16 fok között alakul, északkeleten ennél hidegebb, míg délen melegebb is lehet. Késő estére 0 és +7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!