időjárás

2021.02.06. 07:22

Szombaton erősen felhős lesz az ég Vas megyében

A légmozgás mérsékelt marad.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Időjáráshoz illusztráció 20210203 Nagysimonyi Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Vas megye

Szombaton napközben közepesen és erősen felhős lesz az ég. Jellemzően fátyolfelhőzet, és megemelkedett rétegfelhőzet lesz felettünk. Csapadék nem esik a térségben. A légmozgás mérsékelt marad. Délutánra 8 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Többnyire erősen felhős vagy borult, egyes részeken tartósabban párás, ködös időre van kilátás. Hosszabb-rövidebb felszakadozások délen, délnyugaton lehetnek. Elszórtan (nagyobb eséllyel az ország északkeleti, északi felében) várható kisebb eső, szitálás, de az Északi-középhegység környékén havas eső, havazás, estétől néhol ónos eső is kialakulhat. Az ország délnyugati részén a délnyugati, másutt az északkeleti, keleti szelet kísérhetik élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északkeleti harmadán és a Rábától nyugatra 1 és 8, másutt 9 és 17 fok között alakul. Késő estére -2 és +9 fok közé hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!