időjárás

2021.03.30. 07:21

Kedden akár 22 fok is lehet Vas megyében

Csapadék nem várható.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

A tavaszias időjárásban a természet is virágba borul

Fotó: Cseh Gábor

Vas megye

Kedden napközben változóan, időnként erősen felhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Fátyolfelhők között időszakos napsütés valószínű. A keleti szél délutánra megélénkül. Délutánra 20 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Sok felhő lesz felettünk, de napközben elkezd szakadozni, vékonyodni, gomolyosodni a felhőzet, és általában rövidebb, a Dunántúlon akár hosszabb időre kisüt a nap. Az Északi-középhegység térségében, illetve az Alföld egyes részein borult területek is lehetnek. Gyenge, szemerkélő eső főként a nap első felében több helyen is lehet, és napközben a gomolyfelhőkből kisebb zápor is kialakulhat. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, csak a Dunántúlon élénkülhet meg az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 22 fok között alakul, a felhősebb tájakon lesz hűvösebb az idő. Késő estére jobbára 6 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában