időjárás

2021.07.04. 07:22

Gyenge hidegfront érkezik Vas megyébe

A nyugatias irányú légmozgás mérsékelt marad.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Felhőkutya

Fotó: Szendi Péter

Vas megye

Vasárnap délelőtt a déli területeken is csökken, felszakadozik a felhőzet. Változóan felhős lesz az ég, jellemzően fátyolfelhők lesznek az égen. Késő délutántól, kora estétől egy gyenge hidegfront hatására újra növekedni kezd a felhőzet. Csapadék estig, késő estig nem esik a térségben, csupán a déli területeken lehet egy-egy zápor a reggeli órákban. A nyugatias irányú légmozgás mérsékelt marad. Délutánra 25-27 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Nagyrészt napos időnk lesz gomolyfelhőkkel, amelyekből általában nem kell csapadékra számítanunk. Az északkeleti, keleti megyékben, valamint napközben a nyugati, délnyugati tájakon azonban több lesz a felhő, de csak néhol lehet futó zápor, gyenge eső. Az északnyugati szél már csak a Komárom-Szeged sávban élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható. Késő estére 18 és 24 fok közé csökken a hőmérséklet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!