Frissen Vasból

2021.11.17. 07:25

Szerdán borult, párás idő várható megyénkben

A légmozgás gyenge, mérsékelt marad.

met.hu/Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Párás, nyirkos időre számíthatunk a héten Fotó: Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Vas megye

Szerdán napközben az éjszaka képződött köd, rétegfelhő több helyen tartósan megmarad, de kisebb körzetekben átmenetileg megszűnhet a stratus felhőzet, ezeken a helyeken néhány órára kisüthet a nap. Csapadék csak szitálás formájában lehetséges. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Délutánra a tartósan rétegfelhős részeken 6 fokig, az átmenetileg napos területeken 10 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fotó: met.hu

Országos

Az éjszaka képződött köd, illetve rétegfelhőzet kiterjedése csökken ugyan, de a legtöbb helyen borult, párás idő várható. Elsősorban délkeleten, keleten lehetnek kevésbé felhős területek, és süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem, legfeljebb szitálás alakulhat ki. A többnyire mérsékelt keleti, délkeleti szél a déli országrészben és a Kisalföldön időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 12 fok között alakul. Késő estére -2, +7 fokra hűl le a levegő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!