Időjárás

2022.04.18. 07:31

Erős mínuszokkal indult a húsvét hétfő, a hét folytatásában akár hózápor is lehet

koponyeg.hu

Forrás: VN-archív

Húsvét hétfőn a néhány órás napsütés mellett felhőátvonulások várhatók, és északkelet, észak felől elszórtan alakul ki zápor, főleg a magasabban fekvő tájakon havas eső zápor, hózápor is lehet. Az északkeleti szél erős lesz. Reggel -5 és +3°C között, délután mindössze 11 fok körül valószínű a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.

Kedden észak, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulnak ki záporok, hózáporok. Élénk lesz az északnyugati szél. Reggel 0, délután 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk. Marad a hűvös idő.

Szerdán az ország déli, délnyugati felén erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és eső is többfelé fordul elő. Ezzel szemben az ország északkeleti felén változóan felhős időre van kilátás, és csak néhol fordul elő záporeső. 10-16 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön dél, délnyugat felől erős felhősödés várható, és főleg ezeken a területen alakul ki eső, záporeső. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. 

Pénteken változóan felhős idő ígérkezik, záporesők inkább csak délen fordulnak elő. 15-19 fok ígérkezik. A hétvégére tovább melegedés jöhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában