Időjárás

2022.10.29. 07:43

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki Vas megyére

vaol.hu

Forrás: MW-archív

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az ország nagy részén tartósan borult, párás idő várható, a látási viszonyok csak lassan javulnak. A rétegfelhőzet felszakadozása, és ezáltal némi napsütés csak kevés helyen - nagyobb eséllyel a Dunántúlon - valószínű. Szitálás előfordulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul, de 15 foknál melegebb csak ott lehet, ahol kisüt a nap. Késő este 9, 14 fok valószínű.

Az OMSZ elsőfokú, vagyis citromsárga figyelmeztetést adott ki Vas megyére a tartós, sűrű köd veszélyei miatt. Különösen a közlekedést nehezíti, legyünk a megszokottnál is körültekintőbbek. 

Forrás: met.hu

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Érdemes minél több időt a szabadban tölteni - írja a koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!