Előrejelzés

2022.11.11. 07:31

Felszakadozik a felhőzet, napos időre számíthatunk pénteken Vas megyében

vaol.hu

Fotó: © Unger Tamás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az éjszaka képződő ködfoltok délelőtt feloszlanak, majd közepesen felhős időre számíthatunk, legalább pár órára mindenütt kisüt a nap. Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 3 és 7 fok közé hűl le a levegő.

Az OMSZ egyelőre nem adott ki figyelmeztetést Vasra, de a többi megyében sincs érvényben riasztás. Az időjárás szempontjából nyugodt napunk lesz megyénkben, csapadékra nem kell számítani. Felszakadozik a felhőzet és több órára még a nap is kisüt, viszont a levegő hőmérséklete 12 fokig emelkedik csak fel. 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. Napközben több-kevesebb napsütésre, kellemes őszi időre számíthatunk. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Amennyiben mégis jelentősebb egészségügyi panaszokat észlelnek magukon, keressék fel a háziorvosukat, mert a rossz közérzet, betegség hátterében valószínűleg nem az időjárás áll - írja a koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában