Időjárás

2022.11.27. 08:18

Párás, felhős vasárnap

koponyeg.hu

Forrás: koponyeg.hu

Vasárnap, advent első napján párás, rétegfelhős időre számíthatunk. Szitálás, kisebb eső a középső tájakon fordulhat elő, míg keleten és nyugaton rövid időre a nap is előbukkanhat. Az északkeleti szél néha megélénkül. 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn rétegfelhős, párás idő várható továbbra is. Szitálás, a hegyekben hószállingózás kialakulhat. A délkeleti szél több helyen megélénkül. Reggel 0, délután +5 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Kedden keleten átmenetileg felszakadozhat a felhőzet, kevés napsütés is lehet. Máshol azonban marad a ködfelhős, szürke idő. A keleti szél megélénkül. Reggel fagypont, délután +5 fok körül változik a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön erősen felhős, párás, néhol tartósan borult, ködös idő valószínű. Reggelente 0, délutánonként +5°C körül várható a hőmérséklet. Szitálás, ónos szitálás bárhol előfordulhat.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!