Időjárás

2023.02.08. 07:19

Derült lesz az égbolt, de maradnak a mínuszok Vas vármegyében

vaol.hu

Forrás: Szendi Péter

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint  szakadozott felhősáv vonul nyugat felé, így délelőtt a Dunántúlon még változóan felhős lesz az ég, arrafelé hószállingózás, jelentéktelen havazás előfordulhat, majd délutánra csökken a felhőzet. Másutt túlnyomóan derült idő várható. A keleti szél olykor megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű. Késő este -7 és -2 fok közé csökken a hőmérséklet. Az OMSZ egyelőre nem adott ki figyelmeztetést Vas vármegyére. 

 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A fagyos idő és a megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet - írja  a koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!