Időjárás

2023.03.24. 08:35

Szombaton és hétfőn is hidegfront várható

koponyeg.hu

Forrás: VN-archív

Péntek

Estig fátyolfelhős, napos és tavasziasan meleg időre számíthatunk. Estefelé északnyugaton várható erősebb felhősödés, és akkortól eső, zápor is előfordul. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 18-24 fokot, néhol akár 25 fokos nyári maximum is lehet. A délnyugati szél többfelé megélénkül.

Szombat

Kora délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Hajnalban többfelé, a déli órákig inkább már csak délnyugaton, délen valószínű eső, zápor. Délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. 14-15 fok köré csökken a hőmérséklet.

Vasárnap

Délelőtt változóan felhős lesz az ég, majd déltől délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé ered el az eső. A déli szél megerősödik. 14-19 fok várható.

Hétfő

Az erősen felhős égből főleg a nap első felében várható többfelé eső, zápor (akár kiadós mennyiségben). Délután szakadozik a felhőzet, de záporok ekkor is lehetnek még. Viharossá fokozódik az északnyugati szél, erős hidegfront érkezik. Reggel 10, délután már csak 6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!