árvíz

2018.05.18. 11:31

Ijesztő képet mutat a levegőből a Rába által elöntött vasi út

Az MTI fotósa a levegőből mutatta meg, hogy öntötte el a Rába a Körmend térségében található települések bizonyos részeit.

Gulyás Regina Olimpia

Molnaszecsõd, 2018. május 17. Autó halad a Rába és a Csörnöc-Herpenyõ patak áradása miatt lezárt útszakaszon a Vas megyei Molnaszecsõd és Döröske között 2018. május 17-én. MTI Fotó: Varga György

 

Csákánydoroszló, 2018. május 17.
A Rába áradása miatt vízben álló terület a Vas megyei Csákánydoroszlón 2018. május 17-én.
MTI Fotó: Varga György

Kisebb árhullám vonult le a folyón a hét közepe táján a sok eső okán. Nagyobb veszélyt nem jelentett az ár, a földeket, illetve egy útszakaszt öntött el. Fotósunk is a helyszíneken járt:

 

Árvíz – ez a felirat és egy behajtást tiltó tábla fogadta tegnap a 8-as főútról Molnaszecsődnél lekanyarodókat, akik Döröske felé vették volna az irányt. – adtuk hírül csütörtökön. Akkor így nézett ki az elöntött terület a levegőből:

Molnaszecsõd, 2018. május 17.
Autó halad a Rába és a Csörnöc-Herpenyõ patak áradása miatt lezárt útszakaszon a Vas megyei Molnaszecsõd és Döröske között 2018. május 17-én.
MTI Fotó: Varga György
Molnaszecsõd, 2018. május 17.
A Rába és a Csörnöc-Herpenyõ patak áradása miatt vízben álló mezõgazdasági terület a Vas megyei Molnaszecsõd és Döröske között 2018. május 17-én.
MTI Fotó: Varga György

Az első, második nap eseményeiről ITT érheti el fotós-videós tudósításunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!