hétvégi tűzesetek

2017.10.16. 09:28

Három tűzeset történt Vas megyében vasárnap

Három alkalommal történt tűzeset Vas megyében hétvégén, melyekhez a szombathelyi és a celldömölki tűzoltók vonultak ki..

Műanyag szemeteslapáton nyomta el a cigarettát egy celldömölki lakos vasárnap reggel lakásában, a Dózsa György utcában. A nagy hőtől a szemeteslapát megolvadt és füstölni kezdett. A lakás tulajdonosa még a tűzoltók kiérkezése előtt az izzást megszüntette. A celldömölki önkormányzati tűzoltók átszellőztették az ingatlant. Az eset során nem sérült meg senki.

Összehordott hulladék égett pár négyzetméteren, Szombathelyen, a Termelők útján vasárnap délelőtt. A tűzben nem sérült meg senki. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az izzást egy vízsugárral megszüntették. A lángok nem terjedtek át a növényzetre.

Személyautó műszerfala füstölt Szombathelyen, a Csaba utcában vasárnap a délelőtti órákban. A tüzet a jármű tulajdonosa még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta. A szombathelyi egység az autót áramtalanította, majd átvizsgálta, tűzre, füstre utaló körülményt nem talált. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.- írta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában