baleset Gencsapátinál

2017.12.12. 18:47

Kilenc autó ütközött a 87-es úton két balesetben-újabb balesettel FRISSÍTVE

Kedd este a 87-es úton, a kőszegi egyenesben forgalmi okok miatt lassult le a forgalom, a megálló autókba ütközött bele egy autó, ami megpördülve több autót összetört. Összesen hat autó tört össze, több az árokba csapódott.

Simon István

Fotók: Simon István

 

Fotók: Simon István

 

Egy ember súlyosan, ketten könnyebben megsérültek. Az utat teljesen le kellett zárni.

Fotók: Simon István

Nem messze újabb baleset történt, itt három autó ütközött, több súlyos sérült van.

Fotók: Simon István

Hamarosan újabb információkkal frissítjük a cikket.

Fotók: Simon István

 Mindössze néhány száz méterre attól a balesettől, ahol hát autó ütközött össze újabb két baleset történt a 87-es úton. A körülmények szintén hasonlóak voltak. A lassító kocsisorba hajtott bele egy Toyota hátulról és összetolta a sort. Összesen három autó tört össze. A Toyotában, az anyósülésen utazó hölgy sérült meg súlyosan, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Simon István

Nem sokkal később egy harmadik baleset is volt, szintén a 87-esen, és szintén hasonló körülmények között. A lassító autókat későn vette észre egy sofőr, de ő még időben el tudta rántani a kormányra így nem ütközött az autóknak, csak az árokba hajtott bele. Ő szerencsére nem sérült meg.

Fotó: Simon István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában