Jánosházi elkerülő

2018.02.15. 21:19

Mindkét sofőr megsérült a 8-as főúton – Kamion és személyautó ütközött (Frissítve)

Elsődleges információink szerint a balesetben mindkét sofőr megsérült.

police.hu, Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Simon István

Fotó: Simon István

Összeütközött egy kamion és egy gépkocsi csütörtök este Vas megyében, a 8-as főút Jánosházát elkerülő szakaszán. A balesethez a sárvári hivatásos és a jánosházai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben mindkét sofőr megsérült, ezért őket a mentők ellátják.- adta hírül a katasztrófavédelem.

Fotós: Simon István

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 21 órától teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a gépjárműforgalmat mindkét irányból a 84-es számú főútra terelik.- írja a police.hu.

Fotós: Simon István

Frissítés:

Eddig tisztázatlan okból áttért a szembejövő sávba egy Mitsubishi Colt csütörtök este a 8-as főúton Jánosháza közelében, és ütközött az ott szabályosan közlekedő kamionnal. Mindkét jármű az árokba csapódott az ütközés után. A személyautó vezetőjét életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők, a kamion vezetője könnyebben sérült a balesetben.

Fotós: Simon István

A mentés és a helyszínelés idejére a 8-as főút érintett szakaszát teljesen le kellett zárni. A kamion műszaki mentése várhatóan pénteken lesz.

Simon István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában