rendőrségi összesítő

2018.03.04. 08:48

Három ittas vezető Vas megyében – egyiküknek nem volt jogosítványa

Így számolt be a szombati Vas megyei rendőrségi intézkedésekről a police.hu:

Három járművezető esetében merült fel a gyanú az elmúlt 24 órában, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé. Egyiküket, egy tiszabezdédi férfit a megyeszékhelyen állítottak meg munkatársaink. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a sofőrt a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől korábban már eltiltotta, ezért vezetői engedély nélkül közlekedett.

Ezen kívül egy szőcei férfivel szemben intézkedtek a kollégáink Őriszentpéteren és egy helyi nőt ellenőriztek Sárváron. Mindkettejüknél pozitív értéket mutatott az alkalmazott alkoholszonda, ezért járművezetői engedélyük a helyszínen elvételre került.

Mindhárom sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság. A tiszabezdédi gépjárművezetővel szemben pedig szabálysértési eljárás is indult.- számolt be a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában