motor és autó

2018.05.06. 17:31

Halálos karambol történt a 84-es főúton Sajtoskálnál (Frissítve!)

Két személyautó és egy oldalkocsis motorkerékpár ütközött össze vasárnap délután a 84-es úton Sajtoskál közelében.

Simon István

Egy halottja és egy sérültje van a balesetnek, mely Sajtoskálnál történt Fotó: Olvasónktól

 

Fotó: Olvasónktól

Egy autó és a motor a baleset után az árokban állt meg. Úgy tudjuk, hogy a motoron ülő egyik ember vesztette életét a balesetben, míg egy másik ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. Jelenleg teljes útzár van a 84-es úton. A baleset pontos körülményeiről egyelőre nincs pontos információnk, ezért később frissítjük cikkünket.

Egy halottja és egy sérültje van a balesetnek, mely Sajtoskálnál történt Fotó: Olvasónktól

A police.hu információ szerint a rendőrség munkatársai a forgalmat mindkét irányból Nemesládony felé terelik.

Friss:

Fotó: Simon István

Legfrissebb információink szerint az osztrák rendszámos, oldalkocsis MZ motorkerékpár Sárvár irányából tartott Sopron felé, amikor Sajtoskál közelében egy jobbra ívelő kanyarban előzni kezdett, de szemből egy Hyundai érkezett. A motoros már nem tudta befejezni az előzést, és frontálisan a Hyundainak ütközött. A motor ezután még a vele azonos irányba haladó Suzukinak is nekicsapódott. A Hyundai az árokban állt meg. Úgy tudjuk, hogy a motoros férfi fejéről leesett a sisak, emiatt szenvedett olyan súlyos fejsérülést, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Simon István

Az oldalkocsiban utazó hölgy súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani. A helyszínelés és a mentés idején teljes útzár van érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában