és egy szeméremsértő

2018.07.05. 08:02

Húsklopfolóval fenyegetőzött a szombathelyi piacon

Húsklopfolóval fenyegetőzött a szombathelyi piacon – Egy szeméremsértés ügyében is most készült vádemelés

VN

Fotó: Illusztráció

Szombathely – Erőszakos volt a tavasz Szombathelyen: szeméremsértés vétsége a vád az egyik, zaklatás a másik ügyben. Mindkettő márciusban történt, a zaklatásért pénzbüntetés, a szeméremsértésért felfüggesztett szabadságvesztés járhat.

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége – ez a vád az egyik esetben, tájékoztatott Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség sajtószóvivője. Egy férfi a vádlott, aki márciusban a szombathelyi vásárcsarnok területén megfenyegette a biztonsági őröket: azt mondta, megöli őket. Egy húsklopfolóval adott nyomatékot a fenyegetésnek, arra már hívták a rendőröket. A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, ítéljék pénzbüntetésre a húsklopfolós fenyegetőt.

A másik eset is márciusban volt, ott is egy férfi a vádlott. Az egyik tavaszi éjszakán a Király utca sarkán nyúlt magához a férfi, egészen pontosan „nemi vágyának kielégítése végett szeméremsértő módon mutogatta magát és a járókelők előtt önkielégítést végzett”. Az ügyészség felfüggesztett szabadságvesztéssel büntetné a nem éppen szégyenlős vádlottat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában