Csongrád megyei férfi

2018.08.17. 07:00

Elvették a jogosítványát, mégis vezetett Csehimindszenten

Ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a Csongrád megyei férfival szemben, aki a vád szerint 2018 márciusának végén az esti órákban Csehimindszenten ittasan vezette a személygépkocsiját.

VN

Fotó: Illusztráció

A vádlottat a bűncselekmény elkövetése közben tetten érték és a vezetői engedélyét az intézkedő rendőrjárőr a helyszínen elvette. A vádlottat azonban a rend őri intézkedés sem tartotta vissza, és az előállítását követően ittas állapotban ismét vezetni kezdett, pechjére azonban éjfél körül a 8. számú főúton újra „belefutott” a rendőrökbe. A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá azt, hogy a járásbíróság tiltsa el a B kategóriájú járművek vezetésétől – tájékoztatta lapunkat Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában