kihallgatás

2018.09.14. 09:58

Parkettával és járólappal bántalmazott egy káldi férfit Vasváron – Elfogták

A szidalmazást követően előbb egy parkettával, majd egy járólappal bántalmazott egy 26 éves helyi férfi egy káldi férfit Sárváron.

police.hu

A káldi férfi az ütések következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A bántalmazót a rendőrök elfogták és kihallgatták. A Sárvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A szidalmazást követően előbb egy parkettával, majd egy járólappal bántalmazott egy 26 éves helyi férfi egy káldi férfit Sárváron. A káldi férfi az ütések következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A bántalmazót a rendőrök elfogták és kihallgatták. A Sárvári Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában