Közúti ellenőrzés

2018.10.25. 15:16

Százhatvanegy járművezetőt ellenőriztek Vas megyében a rendőrök

Prevenciós célú ellenőrzést tartottak a rendőrök a 8-as és a 86-os számú főúton, melynek a célja az ittas vezetők kiszűrése volt.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kijelölt közterületi állománya rendszeresen hajt végre ellenőrzéseket a megye egész területén annak a prevenciós célzattal végrehajtott akciónak a keretében, amely az ittas járművezetők kiszűrésére koncentrál – írja hivatalos honlapján a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ez alkalommal – 2018. október 23-án – a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területén ellenőrizték a gépjárművel közlekedőket. Az intézkedés alá vont százhatvanegy sofőr közül csupán egy gépkocsivezető esetében merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé. Az egyházashollósi nővel szemben – előállítását követően és az alkoholos befolyásoltságának mértékétől függően – közigazgatási hatósági eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában