Rendőri intézkedések

2018.11.17. 09:59

Ittas körmendi sofőr hajtott neki egy drótkerítésnek

Nemcsak nála, hanem egy perenyei lakosnál is pozitív értéket mutatott az alkoholszonda.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Shutterstock

A járőrök 2018. november 16-án egy anyagi káros közlekedési baleset helyszínén intézkedtek egy körmendi lakossal szemben, aki a 86-os számú főút irányából – a Hegyaljai utcában – közlekedett Nádasd irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát a járműve felett és egy drótkerítésnek ütközött. A sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően vett részt kocsijával a közúti forgalomban, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt. A férfivel szemben – előállítását követően és járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – írja a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos oldalán.

A járőrök 2018. november 16-án egy személygépkocsival közlekedő perenyei lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A férfivel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában