Gázszivárgás

2018.11.09. 19:55

Megszűnt a gázszivárgás Celldömölkön – a lakók visszatérhetnek otthonukba

A celldömölki önkormányzati tűzoltók két családi házból hét embert kísértek a kijelölt biztonsági zóna határain kívülre.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Illusztráció

Egy sérült gázcsonkból szivárog a gáz Celldömölkön, az Izsákfa úton. A celldömölki önkormányzati tűzoltók két családi házból hét embert kísértek a kijelölt biztonsági zóna határain kívülre, és porlasztott vízsugárral csökkentették a kiáramló gáz koncentrációját. A gázszolgáltató munkatársai a helyszínre érkeztek, keresik a sérült vezeték kiszakaszolásának lehetőségét – tájékoztatott hivatalos oldalán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Frissítés:

20:35

Megszűnt a gázszivárgás, a lakók visszatérhetnek otthonukba. A celldömölki önkormányzati tűzoltók két családi házból hét embert kísértek a kijelölt biztonsági zóna határain kívülre, valamint porlasztott vízsugárral csökkentették a kiáramló gáz koncentrációját. A gázszolgáltató szakemberei megszüntették a szivárgást, így a lakók visszatérhetnek otthonukba – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A fotó Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában