Rendőri kézen

2018.11.28. 13:51

TEK-esek fogták el a szombathelyi trafikrablót (Frissítve videóval)

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy dohányboltot Szombathelyen.

Police.hu

Fotó: Illusztráció

Egy ismeretlen férfi 2018. november 20-án este bement a szombathelyi Zanati úti Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót – a nála lévő gázriasztó fegyverrel fenyegetve és azt használva is – a bevétel átadására kényszerítette. A kassza tartalmát az elkövető kivette, majd az így megszerzett pénzzel gyalogosan elmenekült a helyszínről – írja a police.hu.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) összehangolt akciója során, a TEK műveleti egysége 2018. november 28-án elfogta a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 51 éves személyt a megyeszékhelyen. A rendelkezésre álló információk szerint a férfi 2017 novemberében munkavállalás céljából érkezett a megyébe, akinek elszámoltatása jelenleg is tart.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben – előállítását követően és őrizetbe vétele mellett – fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt – büntetőeljárást indított.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=lCvHpn2P7ZI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában