Közlekedési baleset

2018.12.03. 07:51

Árokba borult egy autó Szombathelyen (Frissítve)

A közlekedőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk a 86-os számú főúton, Szombathely külterületén.

police.hu, Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítés

9:00

A 86-os út Szombathelyt elkerülő szakaszán történt baleset hétfő reggel, amikor egy Fiat Doblo haladt a Rumi út irányából a Körmendi út felé, de közben érintőlegesen ütközött egy szemből érkező BMW-bel. A Fiat irányíthatatlanná vált, az árokba csapódott és felborult. Az autót vezető hölgy megsérült, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Horváth Balázs

A baleset miatt először teljesen le kellett zárni a 86-os útnak ezt a szakaszát, később félpályán, váltakozó irányban megindult a forgalom, de nagyon nagy torlódás alakult ki.

 

Fotó: Horváth Balázs

Bár hétfő reggel nem volt fagy, de ennek ellenére felhívjuk minden autóvezető figyelmét, hogy aki még nem cserélte le a nyári gumit télire az autóján, az tegye meg, mert nem csak hóban, de hideg időben is ez sokkal jobb tapadást biztosít. A balesetet szenvedett autón is nyári gumiabroncsok voltak, de azt nem tudjuk, hogy ennek köze volt-e a balesethez.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Frissítés

7:55

Rendőri forgalomirányítás mellett 7 óra 50 perctől félpályán halad a gépjárműforgalom a főút balesettel érintett szakaszán.

7:30

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. hétfő reggel, 7 óra 2 perckor a 86-os számú főút 75-ös kilométerszelvényénél, ahol egy személygépkocsi árokba csapódott. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 7 óra 30 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket Szombathely belterületén át terelik – írja hivatalos oldalán a police.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában