Tragédia

2018.12.08. 19:09

Halálos baleset történt Győrvárnál (Frissítve)

Egy gyalogost gázoltak halálra szombaton este Győrvár belterületén.

HI, Police.hu

Fotó: HI

Frissítve

21.45

A nyomok alapján a gyalogos sötét ruhában tartott hazafelé az úton sétálva, nem teljesen az út szélére húzódva, amikor a Volkswagen halálra gázolta. A helyi férfi a balesetben életét vesztette. A baleset helyszínén mindkét oldalon van járda és a közvilágítás is működött.

20.35

A baleset következtében egy 68 éves győrvári férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották – írja a police.hu.

19.45

Információink szerint egy Volkswagen haladt Zalaegerszeg irányába, amikor az autó elgázolta az úttesten lévő gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy a gyalogos át akart kelni az úton, vagy pedig ott sétált. Az út mindkét oldalán járda található, és gyenge közvilágítás is van.

Az utat teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés idejére.

Fotó: HI
Fotó: HI
Fotó: HI

18.45

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 8-án 17 óra 20 perckor Győrvár belterületén. Egy személygépkocsi elgázolt egy gyalogost. A baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a közlekedőket Győrvár belterületén át terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában