Tragédia

2018.12.13. 14:58

Halálos baleset történt a 8-as főúton Kám térségében – három autó ütközött (Frissítve)

A rendőrség elsődleges információja szerint egy 66 éves szombathelyi férfi az áldozat.

Horváth Balázs, Katved.hu, Police.hu

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

17.45

Csütörtök délután halálos baleset történt a 8-as főúton Kám közelében. Egy Nissan haladt a 8-as úton, amikor információink szerint áttért a szembejövő sávba, ahol előbb érintőlegesen ütközött egy szemből érkező kamionnal, majd a mögötte lévő BMW-nek hajtott. A BMW az ütközés után az árokba csapódott.

A balesetben a Nissan vezetője vesztette életét, a BMW vezetője pedig megsérült.

A mentés és a helyszínelés idejére a 8-as utat teljes szélességében le kellett zárni. Várhatóan a helyszínelés befejezése után is forgalomkorlátozásra kell számítani, mivel a kamionnak több kereke is megsérült az ütközésben, így mozgásképtelen lett.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

 

17.15

A rendőrség elsődleges információja szerint egy 66 éves szombathelyi férfi személygépkocsival közlekedett Vasvár felől Kám irányába, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és járművével érintőlegesen előbb egy szlovák felségjelzésű kamionnak, majd egy másik személygépjárműnek ütközött. A sofőr a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy súlyos sérüléseket szenvedett – írja a police.hu.

A helyszínelés befejeződött, a műszaki mentés jelenleg is tart. A gépjárműforgalom – rendőri forgalomirányítás mellett – 17 órától félpályán halad a főút balesettel érintett szakaszán.

15.05

Egy kamion, egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze a 8-as főút 138-as kilométerszelvényénél, Kám és Alsóújlak között. Az ütközés következtében a személyautó az árokba borult, a kisteherautóba egy ember beszorult. A helyszínre a sárvári hivatásos, a vasvári önkormányzati, valamint a kámi és a rumi önkéntes tűzoltók érkeztek ki. Az egységek áramtalanították a járműveket, kiszabadították a kisteherautóba szorult embert, aki könnyű sérüléseket szenvedett. A személyautó vezetője a mentők megállapítása szerint meghalt a balesetben. A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – írja hivatalos oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

14.55

Az elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 13 óra 48 perckor a 8-as számú főút 138-as kilométerszelvényénél, ahol három gépjármű ütközött – írja a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon 14 órától teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Kám irányából közlekedőket Szemenye és Rum, a Vasvár felől érkezőket pedig Oszkó és Rábahídvég irányába terelik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában