baleset

2018.12.07. 13:04

Házfalnak ütközött egy autó Kőszegnél, súlyosan megsérült a sofőr (Videóval frissítve)

Egy személy súlyos sérüléseket szenvedett.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, police.hu, Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Két személygépkocsi karambolozott Kőszegen, a 87-es főút és a Téglás köz kereszteződésénél. A balesethez a kőszegi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők ápolják. A 87-es főutat teljes szélességében lezárták.

Fotó: Horváth Balázs

Frissítés

13:20

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken 12 óra 31 perckor a 87-os számú főút 46-os kilométerszelvényénél, ahol egy személygépkocsi betonoszlopnak ütközött. Az elsődleges információk szerint egy személy súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztat a balesetről a police.hu.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat a Kőszeg belterületén át terelik.

14.42

A vétkes autós elhajtott a helyszínről, a vétlen sofőr információink szerint ittas volt és súlyosan megsérült.

Fotó: Horváth Balázs

Teljesen le kellett zárni a 87-es főutat pénteken a déli órákban, amikor súlyos baleset történt Kőszeg közelében.

Egy Peugeot haladt az országhatár felől Szombathely irányába, amikor Kőszegnél egy BMW előzésébe kezdett. A BMW vezetője állítólag a Peugeot-ra húzta a kormányt, ami miatt az utóbbi autó sofőrje megijedt és elrántotta a kormányt.

Az Peugeot irányíthatatlanná vált és egy házfalnak ütközött. A BMW elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrök a környék kameráinak a felvételeit átnézik, hogy megtalálják a vétkes autót.

A Peugeot vezetője a nyomok alapján nem használta a biztonsági övet, emiatt súlyos fejsérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. Információink szerint a vétlen Peugeot vezetője alkoholt fogyasztott mielőtt autóba ült.

A baleset miatt teljes útlezárás van a 87-es úton, a forgalmat Kőszeg belterülete felé terelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában