Karambol

2018.12.03. 10:28

Ittasan, jogosítvány nélkül okozott sérüléses balesetet egy férfi Szombathelyen (Frissítve)

A baleset a Zanati út és a Selmec utca kereszteződésénél történt.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Két személygépkocsi karambolozott Szombathelyen, a Zanati út és a Selmec utca kereszteződésénél. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik megkezdték a műszaki mentést. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

13:30

Hétfőn délelőtt Szombathelyen, a Zanati úton tartott a belváros irányába egy Volkswagen, amikor a piros lámpa miatt megálló kocsisor mögött lassított, majd megállt. Mögötte egy Daewoo vezetője ezt későn vette észre, és a VW hátuljának ütközött. A Daewoo egyik utasa megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Fotó: Horváth Balázs

Kiderült, hogy a Daewoot vezető férfi alaposan felöntött a garatra mielőtt autóba ült, és így okozott sérüléses balesetet. Az ittas férfinak jogosítványa sem volt, így a rendőröknek nem volt mit elvenni tőle. A Daewoot a napokban vásárolták, épp átiratni vitték Szombathelyre.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

Információink szert az utasok – egy idősebb és egy fiatal nő -, is tudtak arról, hogy a sofőr erősen ittas és hogy jogosítványa sincs, ennek ellenére beültek mellé az autóba.

Fotó: Horváth Balázs

A baleset miatt egy sávot le kellett zárni a Zanati úton, nagyobb torlódás alakult ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában