teljes útzár

2019.10.31. 07:20

Halálos baleset Vasasszonyfa közelében, kettészakadt az autó (frissítve)

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Vasasszonyfa közelében.

Horváth Balázs, vaol.hu

Fotó: VN-archív

8:35

Csütörtök hajnalban egy osztrák rendszámú Volkswagen személyautó haladt Tömörd felől Vasasszonyfa irányába, amikor a nyomok szerint nagy sebességgel haladó jármű letért az útról, körülbelül 100 métert haladt a füves területen, majd egy fának csapódott. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a jármű kettészakadt.

A jármű utasa – egy huszonéves nő -, a súlyos sérülései miatt a helyszínen életét vesztette. Az autót vezető férfi valószínűleg ittas volt, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat elterelték.

Fotók: Horváth Balázs

7:10

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 31-én, 5 óra 10 perckor a 6839-es számú út, 9-es kilométerszelvényében. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között fának ütközött. Az ütközés következtében egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Kőszegpaty felől érkezőket Salköveskút felé, a Tömörd felől érkezőket Kőszegpaty irányába terelik- írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában