Szerencsés kimenetel

2019.11.21. 16:24

Rosszul lett vezetés közben a 86-os úton, de valaki hívta a segélyhívót, így nem történt baleset

Információink szerint a sofőr nem volt ittas, hanem tényleg rosszul lett, a mentőknek azonnal kórházba kellett szállítani.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Csütörtök délután egy Ford Focus haladt Szombathely felől Körmend irányába a 86-os úton, amikor a mögötte haladó autósnak feltűnt, hogy az autó furcsán, „vonaltól vonalig” halad, néha lassabban, többször pedig őket is lehagyva, 100km/h feletti tempóban. A szemtanú hezitált egy darabig, de miután Kisunyom térségében a Ford már többször a padkára, illetve a fűre is lehajtott, majd majdnem ütközött egy szemből érkező kamionnal, úgy döntött, hogy hívja a 112-es segélyhívót.

Fotó: Horváth Balázs

A bejelentést komolyan is vették, a rendőrök elkezdték keresni az autót, de az a várakozásokkal ellentétben nem Körmend irányába haladt tovább, hanem visszafordult Szombathely felé, végül Szombathely előtt, a Petőfi-telepnél sikerült megállítani. Információink szerint a sofőr nem volt ittas, hanem rosszul lett, a mentőknek azonnal kórházba kellett szállítani.

A szemtanúk helyzetfelismerése, a rendőrök és a mentők gyors intézkedése miatt szerencsére nem történt baleset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában