baleset

2020.01.22. 08:45

Felborult egy kisteherautó a jeges úton Vönöck közelében – videóval (frissítve)

A balesethez a celldömölki önkormányzati tűzoltókat riasztották.

Horváth Balázs, vaol.hu

20200122 Baleset, Árokba borult egy kisteherautó a jeges úton Vönöck és Kemenesmagasi között Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

11:35

Szerda reggel egy kisteherautó haladt Vönöck felől Kemenesmagasi irányába, amikor egy jeges útszakaszon a jármű irányíthatatlanná vált és az út menti árokba hajtott, ahol felborult. A kisteherautó sofőrjét a mentők a helyszínen megvizsgálták, szerencsére nem kellett kórházba szállítani. A műszaki mentésben a celldömölki tűzoltók segítettek, ők állítottak újra kerekeire a járművet. A szállítmányt egy másik teherautóba pakolták.

A Vönöck és Kemenesmagasi közötti út teljesen le volt fagyva a baleset idején, még gyalog is nehezen lehetett közlekedni rajta. A baleset után mintegy másfél órával megérkezett az útszóró autó is és felsózta az utat.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

9:00

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó szerda kora délelőtt Vas megyében, a Vönöck és Kenyeri közötti úton, Vönöck közelében. A balesethez a celldömölki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet- írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

8:45

Baleset történt Vönöck közelében, a 8611-es számú úton. A helyszínen közlekedjenek fokozott figyelemmel, számítsanak torlódásra. A forgalom rendőri irányítás mellett halad – írja a RUTIN.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában