Rendőri intézkedések

2020.01.09. 09:49

Sok baleset történt az elmúlt 24 órában Vas megye útjain

Sajnos sokan szenvedtek balesetet szerdán a megyében.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Horváth Balázs

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A rendőrök további három anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2020. január 8-án, a 8714-es számú úton, Narda és Felsőcsatár között. Egy nő személygépkocsival közlekedett Narda irányába, amikor a főút 9-es kilométerszelvényében egy útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba és az út melletti vízelvezető árokba borulva állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a nő könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedtek 2020. január 8-án, annak a gépjárműnek az utasai is, akiknek autójába egy teherautó hajtott Körmenden. Egy osztrák férfi tehergépkocsival közlekedett a Hunyadi utcában, amikor haladása során későn észlelte az előtte forgalmi okokból várakozó személygépkocsit és hátulról nekiütközött.

Személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset is, amely 2020. január 8-án történt, a 86-os számú főúton. Egy horvát állampolgár tehergépkocsival közlekedett a főúton Hegyhátsál irányába. Haladása során a 48-as kilométerszelvényben balra szándékozott kanyarodni, de a manőver során nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányban, a belső forgalmi sávban közlekedő személygépkocsinak és összeütköztek. A balesetben a személygépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

Mindkét eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja – számolt be hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában