Új információkkal frissítve!

2020.02.05. 15:00

A zord időjárás okozta esetek Vas megye két forgalmas útvonalán is akadályozzák a közlekedést

A 84-es főúton egy felborult kamion, míg a 86-oson egy kidőlt fa gátolja a forgalmat.

Horváth Balázs

20200205 Baleset, teherautót borított fel a viharos szél 84-es főút, Káld Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

Szerda délután egy pótkocsis MAN teherautó haladt Jánosháza felől Sárvár irányába, amikor a szél Káld közelében felborította a pótkocsit, ami az árokba borult, a teherautót pedig keresztbe fordította az úton, teljesen elzárva azt.

Fotó: Horváth Balázs

Úgy tudjuk, hogy a jármű meg volt pakolva, de összesen nem volt 2 tonna áru sem rajta, ezért hiába ment a sofőr körülbelül 45km/h sebességgel, a viharos szél felborította. A műszaki mentés várhatóan több órát el fog tartani, ezalatt a 84-es utat le kellett zárni az érintett szakaszon, a forgalmat Káld belterülete felé terelik. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

A zord időjárás Vas megye egy másik forgalmas útvonalán is nehezíti a közlekedést. A 86-os főúton, Egyházasrádócnál a hatalmas széllökések kidöntöttek egy fát, ami elfoglalja a fél sávot, ezért nehezen lehet közlekedni. Aki arra jár, fokozott figyelemmel vezessen, és számoljon hosszabb menetidővel.

Látott valamit Vas megye útjain? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában