Baleset

2020.03.08. 09:59

Ittasan, jogosítvány nélkül tört két autót totálkárosra a szombathelyi 16 éves fiú

Valószínűleg a megengedett sebességet is túllépte.

Horváth Istvánné

20200308 Baleset, ittasan, jogosítvány nélkül kötötte el a családi kocsit, két autót tört totálkárosra a szombathelyi 16 éves fiú Szombathely Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

Fotó: HI

Szombatról vasárnapra virradóra egy 16 éves fiú buliból hazáérve úgy gondolta, hogy engedély nélkül elköti szülei autóját és elviszi egy gyors körre egy barátját. A fiatalt az sem zavarta, hogy előtte jócskán fogyasztott alkoholt is és koránál fogva jogosítványa sem volt.

Fotó: Horváth Istvánné, Vas Népe

Valószínűleg a megengedett sebességet is túllépte, amikor a szombathelyi Kárpáti Kelemen utcában ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd gyakorlatilag fékezés nélkül a bal oldali padkára hajtott, ahol kidöntött egy kandellábert és egy parkoló autó hátuljának csapódott.

 

Fotó: Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

A baleset vasárnap hajnali fél 5 körül történt, amikor szerencsére egy gyalogos sem járt ezen a szakaszon, és autós is nagyon kevés, így nem sérült meg senki, viszont jelentős anyagi kár keletkezett, mindkét autó totálkáros lett. Az autót az ittas, jogosítvány nélküli fiatal vezette, sem ő, sem a mellette ülő barátja nem sérült meg. A kidőlt oszlop miatt a környéken várhatóan napokig nem lesz közvilágítás.

Fotó: Horváth Istvánné, HI, Vas Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában