Többször támadt

2020.04.22. 08:10

Vandalizmusba fulladt mulatozás Sárváron

Ittassága miatt nem szolgálták ki, ezért széket dobott a pincérnek, majd nekiment a hely vezetőjének.

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Sárvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a középkorú férfival szemben, aki a vád szerint 2019 decemberében az egyik sárvári

vendéglátóhely vezetőjét megütötte, mert sérelmezte, hogy ittassága miatt nem szolgálták ki és távozásra szólították fel.

A vádirat szerint az étteremben a vádlott és asztaltársai ittasan hangoskodtak, emiatt felszolgálók többször kérték, hogy csendesebben szórakozzanak, majd ittasságuk miatt nem

szolgálták ki őket. Később megérkezett a vendéglátóhely vezetője, akinek a vádlott és a társaságában lévők is sérelmezték, hogy nem szolgálják ki őket alkohollal, azonban az étteremvezető is távozásra szólította fel őket.

Ekkor a vádlottal együtt szórakozó egyik férfi bement az italkimérő pultba, a hűtőből kivett egy üveg sört és egy üveg bort, majd a társaság folytatta az italozást és a hangoskodást. Az étteremvezető ismét távozásra szólította fel a társaságot, emiatt a vádlott egy széket dobott az italkimérő pultba. A szék eltalálta az egyik felszolgálót, akinek sérülés nem keletkezett.

A vádlott ezt követően a vendéglátóhely vezetőjére támadt, őt tenyérrel arcon ütötte, melynek következtében a vezető elesett és a szemüvege eltörött.

A vendéglátóhely vezetőjének egy másik vendég segítségével sikerült a vádlottat az étteremből eltávolítani, miközben a vádlott levert három poharat is a polcról.

A Sárvári Járási Ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában