büntetőeljárás

2020.06.11. 09:53

Teherautóról próbálta lerakni a háztartási szemetét egy férfi a szombathelyi Parkerdőben

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben.

police.hu

Fotó: Facebook

A napokban foglalkoztunk vele, hogy ismét áldatlan állapotok uralkodnak a szombathelyi Parkerdő egyes részein. Rengeteg olvasónk fejezte ki nemtetszését – jogosan – emiatt, hiszen ez már egy ideje fenálló probléma a környéken. Mindössze néhány napnak kellett eltelnie ahhoz cikkünk óta, hogy egy újabb szemetelőt fogjanak a rendőrök szintén a Parkerdőnél.

A rendőrök szerdán, a reggeli órákban Szombathelyen, az Erdei iskola úton igazoltattak egy tehergépkocsival közlekedő helyi férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi műanyag zsákokban, háztartási hulladékot rakott ki az út mellé. A nyomozók a 40 éves szombathelyi férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak – tájékoztatott hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kiemelt képünk nem függ össze az esettel, az előző hétvégén tapasztalt állapotot tükrözi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában