Szabálytalan sofőrök

2020.06.17. 11:09

Két gyorshajtót is fogtak a vasi rendőrök a 84-esen – A szabálytalan előzés se maradt következmények nélkül (Videó)

Újabb felelőtlen sofőröket szűrtek ki a forgalomból.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. június 13-án és 14-én közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Vas megyei utakon. Az ellenőrzések célja továbbra is a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

Egy autós a 84-es számú főúton, Keléd térségében a záróvonalat átlépve, az „Előzni tilos” jelzőtábla tilalma ellenére előzte meg az előtte haladó járművet. Vele szemben szabálytalan előzés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és hat büntetőpontot adtak.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök két olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. A 84-es számú főúton egy sofőr Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 157 km/h sebességgel haladt, egy másik sofőr pedig Duka térségében közlekedett 90 km/h helyett 161 km/h sebességgel. A rendőrség munkatársai mindkét esetben bírságot szabtak ki és hat büntetőpontot adtak.

Fotók: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában