Baleset

2020.06.29. 13:22

Súlyos baleset Szentgotthárd közelében, két ember beszorult a roncsokba (Frissítve)

Mindkét jármű megsérült vezetője beszorult az autóba.

Horváth Istvánné

Fotó: HI

Frissítés:

15.15

A nyomok alapján a Szentgotthárd felé tartó BMW tért át a szembejövő sávba, ahol ütközött a szemből szabályosan közlekedő Suzukival. A BMW-ben utazó négy ember közül hárman súlyosan megsérültek, egy ember pedig könnyebben, a Suzuki vezetőjét pedig életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. A mentés és a helyszínelés idejére teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt.

Fotók: HI

13.45

Legfrissebb információink szerint egy BMW és egy Suzuki személyautó ütközött frontálisan a Szentgotthárd melletti balesetben. Az ütközésben egy ember életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopter fogja kórházba szállítani, további négy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A mentés és a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik.

13.25

Súlyos baleset történt Szentgotthárd közelében, a Kethelyi úton, ahol két személyautó ütközött frontálisan hétfőn kora délután. Információink szerint mindkét jármű megsérült vezetője beszorult az autóba, őket tűzoltók segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek, akik kórházba szállították őket. A mentés és helyszínelés idejére teljesen le kellett zárni az érintett útszakaszt.

Fotó: Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában