Padkára hajtott

2020.07.28. 21:36

Felborult egy autó az M86-os úton

Kedden egy osztrák rendszámú Opel haladt Csorna felől Szombathely irányába az M86-os úton, amikor az autó egy balra ívelő kanyar után egyenesen haladt tovább és a padkára hajtott, ahonnét a sofőr hirtelen kormánymozdulattal akarta az úttestre visszakormányozni az autót, de közben elveszítette uralmát a jármű felett.

Horváth Balázs

Fotók: Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Az Opel előbb a belső, majd a külső szalagkorlátnak is nekicsapódott és felborult. A balesetet látta a mögötte érkező autós, aki felajánlotta, hogyan szombathelyi kórházba szállítja az autót vezető férfit és a balesetkor az anyósülésen utazó lányát. Így is lett, a felborult autót pedig az M86-os út szélén hagyták.

Úgy tudjuk, hogy a balesetben sem a sofőr, sem az utas nem sérült meg, de a jószándékú „kórházba szállítós” segítségből komolyabb baj is lehetett volna, ha szemmel nem látható sérüléseik vannak a két szalagkorlátnak is nekicsapódó, majd a tetejére boruló autóban utazóknak, ami ilyenkor könnyen előfordulhat. A balesetben megsérültek szállítását minden esetben hagyjuk a mentőkre, akik szakszerűen el tudják látni az esetleges sérülteket és kórházba is szállítják őket.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában