Garázdaság

2020.08.15. 10:01

Két Vas megyei városban is verekedés miatt kellett intézkedniük a rendőröknek

A Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Körmendi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányságra állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként 2020. augusztus 14-én azt a három férfit, akik előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy táplánszentkereszti férfit a megyeszékhelyen, a Szent Márton utcában. A helyi, az arnóti és a borsodsziráki férfival szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság – tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Körmenden a Szabadság téren intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 14-én azzal a két helyi férfival szemben, akik két, szintén helyi férfival összeszólalkoztak, majd egyikőjüket bántalmazták. A 18 éves és a 28 éves férfit munkatársaink előállították, gyanúsítottként kihallgatták. Velük szemben a Körmendi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában