Gyorshajtás

2020.09.02. 08:24

Duka térségében 90 km/h helyett 182 km/h-val száguldott egy sofőr

Újabb gyorshajtókat szűrtek ki a forgalomból a Vas megyei rendőrök.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei 2020. augusztus hónapban is folyamatosan ellenőrzést tartottak a balesetveszélyes főutak Vas megyei szakaszain, amelyek célja továbbra is a közlekedési helyzet javítása és a balesetek számának csökkentése volt – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök a 84-es számú főúton több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy sofőr Duka térségében 90 km/h helyett 182 km/h sebességgel közlekedett.

Fotó: police.hu

Két másik autós Jánosháza és Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 167 km/h, valamint 161 km/h sebességgel közlekedett, amit a rendőrök szintén rögzítettek.

Mindhárom sofőrrel szemben a közlekedésrendészeti járőrök gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki és hat-hat büntetőpontot adtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában