Sok volt a szabálytalanság

2020.09.17. 15:34

Koncentrált ellenőrzést tartottak a rendőrök az M86-os vasi szakaszán (Videóval)

Az M86-os számú autóúton tartott ellenőrzés célja a szabályszegő járművezetők kiszűrése volt.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A jelentős számú tranzitforgalmat lebonyolító M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán ellenőriztek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2020. szeptember 15-én. A közlekedésbiztonságot hátrányosan befolyásoló, mozgásban elkövetett jogsértések minél szélesebb körű feltárása érdekében az akció helikopteres ellenőrzéssel egészült ki – számolt be hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=3aYdAcTrILU&feature=emb_title

A négy órán át tartó ellenőrzés alatt harminckettő közlekedési jogsértést regisztráltak a járőrök. Ebből a rendőrök tizenkettő esetben az előzési szabályok megsértése, egy alkalommal a követési távolság meg nem tartása, tizenhárom esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása, négy esetben a vezetés közben kézben tartott mobil rádiótelefon használata, valamint egy esetben a jármű kivilágításával kapcsolatos szabályszegés miatt intézkedtek a gépjárművezetőkkel szemben. Egy esetben pedig a sofőr a vezetői engedélyét nem tartotta magánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában