Rendőri intézkedések

2020.09.13. 09:25

Négy ittas vezetőt is fogtak a rendőrök Vas megyében

Eljárás indult a járművezetőkkel szemben.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan ült kerékpárra az a helyi lakos, akit 2020. szeptember 13-án, Szombathelyen igazoltattak a rendőrök egy anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén. A helyszíni intézkedés során a balesetet okozó kerékpáros férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi rendőrkapitányság – számol be hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök 2020. szeptember 13-án, Nagygeresd belterületén igazoltattak egy csáfordjánosfai lakost, aki gépkocsival közlekedett. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították.

A rendőrök 2020. szeptember 12-én, az esti órákban Kemenesmihályfa belterületén igazoltattak egy helyi gépjárművezetőt. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt, ezért őt mintavételre előállították.

Egy gépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak 2020. szeptember 12-én, az éjszakai órákban, Kőszegen. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállították.

Mindhárom sofőrrel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes Rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!